De elementen van Akiran

Volgende maand is het zover! Op 19 juli 2020 komt het tweede verhaal van Akiran uit: Aardeslang. En omdat het hoog tijd is dat ik wat meer bekendmaak over deze mysterieuze verhalen, maak ik vandaag de titel van de Akiran-serie bekend!

Je had het vast al geraden, want deze blogpost heeft ook een titel. Na Dwaalvuur en Aardeslang zullen er nog een aantal verhalen van Akiran volgen. Deze hebben allemaal een element in de titel (en in het verhaal!). De serie heet dan ook: De elementen van Akiran.

Wil jij Aardeslang niet missen? Je kunt alvast reserveren! Dan weet je zéker dat je 19 juli meteen van start kunt met lezen. Natuurlijk is ook dit verhaal straks te koop voor 99 cent bij Kobo en Bol, en het komt beschikbaar in Kobo Plus!

Hieronder vind je de cover en de flaptekst van dit wonderlijke verhaal.Reserveer Aardeslang alvast hier: Aardeslang voorbestellen

Heb jij Dwaalvuur nog niet gelezen?
Dwaalvuur vind je hier bij Kobo: Dwaalvuur bij Kobo
of bij Bol: Dwaalvuur bij Bol