Er komt een goblin-verhaal aan!

Net als je denkt dat het niet gekker kan, wordt het nog gekker: er komt een verhaal aan over een goblin!

Natuurlijk wordt 19 juli Aardeslang gepubliceerd. Vergeet dat niet, maar … er dook ook ineens een goblin op die schreeuwde om een goed verhaal. Nou hoop ik dus dat je vrolijk wordt van nog meer leesvoer, want in augustus heb ik een gloednieuwe wereld voor je klaarliggen!

Mede dankzij de Facebookgroep Maxi mini bieb Aurora en een vriendin die iets had gepost over een kokende goblin, is dit verhaal tot stand gekomen. In Eten voor de edelman maak je kennis met Garkan en Knops, kom je terecht in een wereld die barst van de magie en natuurlijk zijn er weer de nodige verrassingen. Garkan de goblin is bovendien een bijzonder leuk personage om over te lezen!

Momenteel is de corrector hard aan het werk om de laatste puntjes op de i te zetten. In augustus kun je Garkan (als e-book) verwachten bij Kobo en Bol. Ook dit verhaal zal weer te koop zijn voor €0,99.

Eten voor de edelman: te koop vanaf 19 augustus 2020