De VerhalenNinja Schrijfgroep

Deze week ben ik op Facebook gestart met een nieuw initiatief: De VerhalenNinja Schrijfgroep. Dit is een groep voor schrijvers (alle schrijvers, ongeacht genre of ervaring) waar tips, feedback, vragen, ervaringen etc. uitgewisseld kunnen worden.

Het is een platform waar puur over het schrijfambacht wordt gepraat. Elke vrijdag geef ik er bovendien – op de VerhalenNinja Vrijdag – feedback op een ingezonden fragment van maximaal 250 woorden. Dat fragment wordt in de groep geplaatst, zodat iedereen de tekst en de feedback kan bekijken.

Met deze groep hoop ik schrijvers te inspireren, aan te moedigen en waar nodig te helpen. Door met elkaar te praten en vragen te blijven stellen, kunnen we als auteurs denk ik heel veel van elkaar leren.

Wil je een kijkje nemen? De groep is openbaar, het enige wat je nodig hebt is een Facebookaccount. Je vindt De VerhalenNinja Schrijfgroep hier:

Klik hier voor De VerhalenNinja Schrijfgroep op Facebook