Marrah komt als papieren boek!

Misschien heb je het op Facebook of Instagram al voorbij zien komen. Ik ben bezig met een papieren versie van Marrah! Dit moet een betaalbaar boekje worden dat echt iets extra’s biedt ten opzichte van het gratis e-book.

De papieren versie heeft uiteraard een cover die aansluit bij het e-book, maar nét even anders is (natuurlijk alleen al doordat er ook een rug en een achterzijde aan zitten). Het binnenwerk is opgemaakt met oog voor detail; kijk maar eens naar de foto.

De papieren editie van Marrah komt uit via Amazon. Een publicatiedatum heb ik nu nog niet – die volgt heel binnenkort. Als alles goed gaat, zal na een tijdje het boek ook besteld kunnen worden via Bol. Ik ga ervoor zorgen dat je het ook kunt voorbestellen bij mij, maar let op: bestellen via mij gaat alléén tijdens de voorbestellingen en is daarna niet meer mogelijk! Dus houd deze website en/of Facebook in de gaten, want natuurlijk houd ik je van de voortgang op de hoogte.

Meer weten over Marrah? Kijk voor de inhoud en de link naar het gratis ebook hier: Publicaties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s