Nieuw: InspiratieWerkboek voor auteurs!

Vaak heb je als auteur best zin om een oefening te maken, maar dan weet je niet goed waar je zo’n oefening vandaan moet halen. Of je hebt even een schrijfdipje, maar hoe kom je daaruit? Of misschien heb je behoefte aan wat leuke inspiratie, zonder dat je meteen een heel dik schrijfboek hoeft te kopen.

Daar kun je nu iets voor aanschaffen! Het InspiratieWerkboek is ontworpen om zonder veel theorie jouw schrijfwerk een boost te geven. Met pittige oefeningen, waarbij rekening is gehouden met beginnende én gevorderde auteurs, kun jij als schrijver aan de slag.

Doordat er in het werkboek gelinieerde pagina’s zijn opgenomen én het wordt geleverd met een potlood, ben je direct klaar om aan het werk te gaan. Of je nu lekker onderuitgezakt op de bank ligt of het werkboek meeneemt om buiten te gaan zitten, het kan allemaal.

Wil jij ook dat gevoel van YES! Het is me gelukt! – dan is dit zéker iets voor jou. Je kunt het natuurlijk ook cadeau geven! Het Inspiratiewerkboek heeft een scherpe prijs van €14,97 (inclusief verzendkosten).

Meer informatie en direct bestellen: https://verhalenninja.com/schrijfproducten/