Beëindiging onderneming – fulltime auteur

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: De VerhalenNinja stopt als onderneming. De website blijft natuurlijk wel bestaan en ik blijf schrijven, maar er zijn een aantal belangrijke wijzigingen die ik de komende tijd ga doorvoeren.

Wat verandert er?

  • Ik stop mijn werkzaamheden als zelfstandig schrijfcoach en redacteur.
  • Voortaan stort ik me weer fulltime op het schrijven. 
  • Deze wijzigingen zul je ook terugzien op de website.

Wat blijft hetzelfde?

  • Ik blijf schrijftips geven in de nieuwsbrief, op Instagram en LinkedIn en natuurlijk in De VerhalenNinja Schrijfgroep op Facebook. 
  • Ik blijf redactielid bij Fantasize. Daar kun je mijn feedback dus nog als vanouds verwachten.
  • Het belangrijkste: ik blijf schrijven en boeken uitgeven.

Waarom?

Het afgelopen jaar ben ik meer bezig geweest met het schrijfwerk van anderen, dan met dat van mezelf. Het gevolg daarvan is uiteindelijk dat ik sinds ongeveer oktober nauwelijks nog heb geschreven.

Ik ga dus terug naar mijn roots: volop schrijven. Zo kan ik jullie ook dit jaar mooie verhalen en boeken bieden.

Dit bericht kun je dadelijk ook lezen in de nieuwsbrief. Omdat het best wat werk is om de website aan te passen, zal ik dat stapsgewijs gaan doen. De nieuwsbrief, Facebookpagina, deze website en e-mailadressen blijven ongewijzigd.