Leegtelicht update!

EINDELIJK! Eindelijk kan ik jullie vertellen dat ik klaar ben met het schrijven aan de eerste versie van Leegtelicht.

Dit 5e deel in de serie De elementen van Akiran had even wat meer tijd nodig dan ik aanvankelijk had verwacht, maar nu is het dan toch zover. Gisteren schreef ik ‘einde’ onder het laatste stuk van het verhaal.

Nu volgt natuurlijk de rest van het werk; ik moet het allemaal nog overtypen (het hele verhaal heb ik immers met de hand geschreven), er moet redactie overheen, het boek moet gereed gemaakt worden om als e-book gelezen te kunnen worden… en misschien komt er ook wel een bundel van alle verhalen bij elkaar!

Blijf de socials en deze website in de gaten houden – en vergeet niet om je te abonneren op de nieuwsbrief! Hoewel die een maandje heeft overgeslagen, zal ik de komende tijd weer voldoende nieuws hebben om een mooie nieuwsbrief te kunnen versturen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

Kijk jij ook zo uit naar Leegtelicht? Ik kan in elk geval bijna niet wachten tot jullie dit verhaal kunnen lezen! Maar… toch nog heel even geduld dus. Ik beloof jullie dat ik zo snel mogelijk de boel in orde breng!