Ook Ninja’s hebben vakantie nodig

Je zou natuurlijk kunnen denken dat Ninja’s alles kunnen, stug doorgaan en nooit omvallen. Nou ben ik behoorlijk taai hoor, maar zelfs ik heb weleens vakantie nodig. En nu is het zover! Ik neem vakantie!

T/m 6 januari plaats ik even niets nieuws op de social media-kanalen. Ik ben er wel, dus als je mij een berichtje stuurt of ergens op reageert, zie ik dat en zal ik reageren. Je kan ook gewoon boeken bij me bestellen, mij vragen stellen of me e-mailen.

De komende weken ga ik de tijd nemen om lekker te schrijven aan manuscripten, om te puzzelen, om te lezen en om andere (offline) dingen te doen. Ik neem zelden vakantie, maar nu is het dan echt zover.

Ook Ninja’s hebben soms vakantie nodig! Ik wens je alvast wel hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Wees voorzichtig met vuurwerk, doe kalm aan met de champagne en geef jezelf eens een leuk boek cadeau!

Tot volgend jaar!

Ninja
De VerhalenNinja