Gratis versie van Oragayn offline

Het is nu toch echt zo ver: de gratis versie van Oragayn is offline. Ik heb dat even heel onhandig moeten doen, door simpelweg de pdf’s te verwijderen. Ik ga nog de blogposts aanpassen waarin ik oorspronkelijk ook de linkjes naar de pdf’s gaf, zodat je niet per ongeluk op een dode link klikt als je een oude blogpost opent, maar ik moet nu even spaarzaam met mijn pc-tijd omgaan (ja, nog steeds, helaas) dus het ging op dit moment niet anders.

Houd natuurlijk wél deze website in de gaten, want nieuwtjes over de publicatie van de paperback én het e-book komen hier uiteraard voorbij! Momenteel is de redactrice een heel eind gevorderd en ook de cover begint vorm aan te nemen. Het wordt mooi!

Overigens: “De laatste dag”, een kort verhaal dat speelt vóór Oragayn en waarin een personage de hoofdrol heeft die ook in Oragayn rondloopt, blijft natuurlijk wel gewoon beschikbaar.

Gratis versie gemist? Dan zul je even moeten wachten. Deze zomer komt het verhaal dus als paperback en als e-book uit. En geloof me, het is het wachten waard …

Mocht je Facebook hebben, volg dan gerust mijn pagina. Daar zet ik soms teasers op die niet hier verschijnen … 😉

https://www.facebook.com/DeSchrijfNinja/