Update overbelasting

Je zou maar schrijver zijn en te maken hebben met overbelaste handen. Nou, dat heb ik nog steeds. Intussen heb ik medicijnen, maar los van de medicijnen mag ik nog steeds niet te veel doen. Vandaar de stilte hier en op hebban. Af en toe post ik wel een kort berichtje op mijn Facebook-pagina.

De redactie van Oragayn neem ik momenteel samen met mijn man door. Hij typt, ik zit ernaast 😉 Dus de dingen gaan wel door, zij het wat langzamer. Schrijven doe ik ook, maar met de hand en … niet te veel. Ja, ik erger me dood, want ook studie gaat voor geen meter op deze manier, maar het is even niet anders.

Ik hoop snel weer wat meer te kunnen 🙂 Natuurlijk houd ik jullie wel op de hoogte met korte updates af en toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s