Korte handleiding controleren in Word

Als redacteur gebruik ik vaak functies in Word die schrijvers soms nog nooit hebben bekeken. Omdat het echter heel erg handig kan zijn om deze opties in te zetten als je een document wijzigt, of als je een gewijzigd document terugkrijgt, heb ik een superkorte handleiding gemaakt.

Het doel van deze handleiding is niet om je tot in detail alle mogelijkheden van deze functies te leren. Ik wil je vooral vertellen waar je de opties Opmerkingen en Wijzigingen bijhouden kan vinden in Word en hoe je deze (globaal) handig kan gebruiken.

Deze handleiding vind je ook op deze website bij Schrijfproducten, maar natuurlijk zet ik hieronder ook even de link neer. Het is een pdf die je dus gratis kunt downloaden.

Wil je echt alles hierover uitzoeken, dan werkt Google meestal goed. En test uit! Daar leer je toch eigenlijk het meeste van.

DOWNLOAD HIER DE HANDLEIDING